Posted On :

Share This :

Fra bachelor på Høyskolen Kristiania direkte til FMG  

Med tidligere erfaring fra detaljhandel og en bachelorgrad i markedsføring og salg, valgte Kamilla å satse på en karriere hos Future Media Group direkte etter studie.  

Helt fra barndommen har Kamilla følt at salg har vært noe hun er god på – men det var først etter å ha reflektert over sin faktiske interesse for salg, og hvor viktig det er i jobbsammenheng, at hun innså det kunne være en karrierevei for henne. Utdanningen i markedsføring og salg ved Høyskolen Kristiania markerte begynnelsen på hennes profesjonelle reise.  

“Jeg kom inn hos FMG og tenkte at jeg hadde masse erfaring fra utdannelsen, men det var først etter noen måneder jeg ordentlig forstod metoden og teknikkene i praksis”. Hun reflekterer videre at lidenskap og viljestyrke er avgjørende i salgsjobben, i tillegg til hardt arbeid og dedikasjon for å nå målene sine.  

 
“Det jeg også liker så godt med å jobbe i FMG er at vi alltid jobber sammen som et team mot felles mål, parrellelt med individuelle mål”.   
 

Etter kun 2 år ble Kamilla forfremmet til Sales Manager, og hun understreker viktigheten av å ha tillit til prosessen og stå i det når det blir utfordrende. Kamilla deler også betydningen av kultur på arbeidsplassen, hvor “familie” og er nøkkelordet. Miljøet gir de ansatte friheten til å være seg selv, og Kamilla mener det er akkurat det som gjør FMG til et så unikt sted å jobbe. 
 

For de som nå skal starte karrien sin som medieselgere hos FMG, forteller Kamilla at det er viktig å være ekte og autentisk. Hun understreker at hver person er unik, men det som virkelig skaper den gode kulturen og arbeidsgleden på jobb er følelsen av å være en del av en familie. Å bli valgt for jobben blant så mange kandidater er et tegn på at du virkelig passer inn i FMG-familien. “Vær deg selv og ha tillit til at det er en grunn for at akkurat du fikk jobben.” avslutter Kamilla.